چگونه چندین شبکه Wi-Fi ذخیره‌شده در اندروید را حذف کنیم؟ +آموزش - صبحانه آنلاین | Sobhanehonline.com
کد خبر: ۲۴۵۸۸۳
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۳
ما مشتاق اینترنت هستیم و در هر مکانی از قبیل محل کار، مراکز خرید یا کافی‌شاپ‌ها به شبکه‌های Wi-Fi متصل می‌شویم.
چگونه چندین شبکه Wi-Fi ذخیره‌شده در اندروید را حذف کنیم؟ +به گزارش صبحانه،دو روش برای حذف شبکه‌های ذخیره‌شده از تلفن شما وجود دارد. شما می‌توانید شبکه‌های انتخاب‌شده را به‌صورت جداگانه حذف کرده و یا همه شبکه‌های دستگاه را با یک‌بار تنظیم مجدد تنظیمات حذف کنید. برای این آموزش، ما از یک تلفن هوشمند با Android 10. استفاده کرده‌ایم. اگر می‌خواهید یک یا دو شبکه را حذف کنید، باید تنظیمات شبکه و اینترنت را بیابید و هرکدام را یکی‌یکی حذف کنید. باهم مراحل را پیگیری می‌کنیم:

 وارد تنظیمات شبکه و اینترنت (network and internet settings) تلفن خود شوید.

 برای دسترسی به شبکه‌های ذخیره‌شده تلفن خود، روی Wi-Fi ضربه بزنید.

چگونه چندین شبکه Wi-Fi ذخیره‌شده در اندروید را حذف کنیم؟ +

نام شبکه‌ای را که می‌خواهید حذف کنید فشار دهید و نگه‌دارید. یک منوی کشویی کوچک ظاهر می‌شود.

 برای حذف شبکه Wi-Fi از لیست خود، روی forget ضربه بزنید. تلفن Android شما تمام داده‌های مربوط به شبکه را حذف می‌کند.

این تمام‌کاری است که برای حذف یک شبکه به‌صورت جداگانه موردنیاز است! اگر تعداد زیادی شبکه به‌صورت انباشته دارید و می‌خواهید قالبی پاک داشته باشید، راهی برای حذف انبوه نیز وجود دارد.

چگونه چندین شبکه Wi-Fi ذخیره‌شده در اندروید را حذف کنیم

برای حذف گسترده همه شبکه‌های Wi-Fi ذخیره‌شده، باید به تنظیمات سیستم بروید. دقت داشته باشید که این روش کلیه تنظیمات شبکه، ازجمله Wi-Fi، داده تلفن همراه و بلوتوث را بازنشانی می‌کند. در اینجا نحوه کار پس از باز کردن تنظیمات کلی توضیح داده‌شده است:

 در منوی تنظیمات عمومی روی System ضربه بزنید.

چگونه چندین شبکه Wi-Fi ذخیره‌شده در اندروید را حذف کنیم؟ +

  روی بازنشانی گزینه‌ها (Reset options) ضربه بزنید.

 برای پاک کردن همه شبکه‌ها به‌طور هم‌زمان، روی بازنشانی Wi-Fi، تلفن همراه و بلوتوث ضربه بزنید.

 سرانجام، برای تأیید بازنشانی عمده روی بازنشانی تنظیمات (Reset settings) ضربه بزنید.

چگونه چندین شبکه Wi-Fi ذخیره‌شده در اندروید را حذف کنیم؟ +

به‌راحتی پاک کردن همه تنظیمات شبکه به‌صورت دسته‌جمعی را انجام ندهید. با این انتخاب همه شبکه‌های دیگر به‌جز نام‌های ذخیره‌شده Wi-Fi حذف می‌شوند. اگرچه اضافه کردن دستگاه‌های بلوتوث آشنا بسیار آسان است، اما قطعاً نمی‌خواهید تنظیمات شبکه تلفن همراه خود را ازدست‌داده و مجدداً آن‌ها را ثبت کنید، اگرچه این امر قابل‌رفع است، اما یک دردسر غیرضروری برای خود ایجاد می‌کنیم.
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر: